Tajine vegetarian

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
2 h 20 m

Iată un fel de tajine umplut cu legume și proteine ​​vegetale! De asemenea, un nou mod de a găti seitan, un ingredient făcut din grâu. Combinat cu năut, cartofi și morcovi, veți obține o mâncare sănătoasă și completă. Fără a uita de măsline pentru arome și migdale/fistic pentru ceva crocant. Vă lăsăm să urmați pașii acestei rețete și să ne spuneți ce părere aveți în comentarii ;-)vv


Ingrediente

6

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Gătire2 ore

Observații

Cât timp pot păstra resturile de tagine?

Așezate într-o cutie ermetică, le poți păstra 2 zile la frigider.

Pot congela această rețetă?

Nici o problemă ! O poți dezgheța la foc mic într-o tava direct pe plita sau în cuptorul la 150°C.

Ce se întâmplă dacă nu am un vas tagine?

Puteți folosi o cratiță din fontă sau o caserolă pe care o puneți la cuptor.

Cu ce ​​pot înlocui coriandrul?

Il poți înlocui cu pătrunjel.

Cu ce ​​pot înlocui migdalele și fisticul?

Prin alte nuci precum nuci, caju sau alune.

Ce este seitanul?

Seitan este un substitut de carne vegetarian fabricat din gluten vital de grâu. Este adesea folosit în dietele vegetariene, vegane și flexitariene. Bogat în proteine ​​vegetale, seitanul are și un conținut scăzut de grăsimi.

Pot pune carne în aceasta tajine?

Da puteți înlocui seitanul și năutul cu bucățele de carne sau pește. Rumeniți-le câteva minute în amestecul de ceapă/morcov/condimente înainte de a le pune în vasul tajine și apoi la cuptor.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+