Petitchef

Somon pe pat de spanac

Felul principal
4 porții
30 min
10 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intai preparam sosul, ca aromele folosite sa se intrepatrunda. Amestecam smantana cu sare, piper, menta, ierburile provance si praful de usturoi. Cantitatile folosite sunt la aprecierea fiecaruia in functie de gust. Sosul obtinut se da la rece. Dupa ce am preparat sosul facem garnitura de spanac.
    Intr-o cratita se pune untul la topit, peste el adaugam spanacul congelat si sotam. Adaugam laptele, sare, piper si fierbem la foc mic pana ce capata consistenta unui piure. Cand spanacul este aproape gata asezam fileurile de somon, condimentate cu sare si piper, pe gratar timpul de gatire fiind foarte scurt cam 5 min pe fiecare parte. Fileurile de somon se servesc impreuna cu piureul de spanac si sos de smantana. Pofta buna!
    Reteta trimisa de Gospodinele.Net

Rețete inrudite

YouTube

Somon in pergament


Poze

Somon pe pat de spanac
Somon pe pat de spanac - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

indyan_god3ss, 10/03/2015

Aceeasi nedumerire..afumatura pt ce?

(0) (0) Abuz
13/10/2014

250-300 g piept de porc afumat (sau slanina afumata) ?? :))

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Somon in crusta cu spanac
Somon in crusta cu spanac
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
Somon în stil coreean cu sos gochujang gata în 8 minute
1 porții
13 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Somon marinat
Somon marinat
3 porții
10 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Somon in pergament
Somon in pergament
2 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Somon marinat cu lamaie
Somon marinat cu lamaie
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Terina cu somon
Terina cu somon
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? De ce sa bem apa dimineata, imediat ce ne dam jos din pat? Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează