Intai preparam sosul, ca aromele folosite sa se intrepatrunda. Amestecam smantana cu sare, piper, menta, ierburile provance si praful de usturoi. Cantitatile folosite sunt la aprecierea fiecaruia in functie de gust. Sosul obtinut se da la rece. Dupa ce am preparat sosul facem garnitura de spanac. Intr-o cratita se pune untul la topit, peste el adaugam spanacul congelat si sotam. Adaugam laptele, sare, piper si fierbem la foc mic pana ce capata consistenta unui piure. Cand spanacul este aproape gata asezam fileurile de somon, condimentate cu sare si piper, pe gratar timpul de gatire fiind foarte scurt cam 5 min pe fiecare parte. Fileurile de somon se servesc impreuna cu piureul de spanac si sos de smantana. Pofta buna! Reteta trimisa de Gospodinele.Net
Comentarii:
Aceeasi nedumerire..afumatura pt ce?
250-300 g piept de porc afumat (sau slanina afumata) ?? :))