Foile de placinta le-am impartit in cinci. Deci fiecare sul de placinta contine 5 foi, insa se pot pune si mai putine. Compozitia de branza am impartit-o in mod egal in 5.
A format sulurile de placinta si le-a asezat intr-o tava unsa cu ulei.In bolul in care a fost compozitia de branza, a amestecat celelalte trei oua cu iaurtul si a turnat totul peste sulurile din tava.
Tava a bagat-o la cuptor si a lasat-o la foc potrivit, pe raftul de sus, pana ce a prins la suprafata o culoare aurie apetisanta.
Mergea lasata si mai mult, insa ne grabeam si atunci a iesit asa, mai nebronzata. De buna a fost buna tare, iar combinatia de condimente s-a dovedit a fi inspirata.
Comentarii:
Foile nu se ung intre ele? Altfel umezandu-se de la umplutura devin cleioase, se lipesc unele de altele. in rest ca orice placinta