Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor

Piept de pui cu cartofi si smantana la cuptor
Felul principal
6 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Pui cu smantana si ciuperci - petitchef


Preparare

Preparare25 min
Gătire35 min
  • Cartofii se curata de coaja ,se spala ,se taie rondele mai groase si se pun la fiert in apa cu sare.
  • Ii vom fierbe doar pe jumatate. Pieptul de pui se spala se dezoseaza. Si se taie in bucati mai mici. Facem un sos amestecand smantana.
  • Cu laptele, zeama de lamaie, sare, piper, busuioc, vegeta, marar si patrunjel tocate fin. Ungem un vas termorezistent cu putin ulei si presaram un praf de pesmet.
  • Asezam cartofii scursi de apa, apoi bucatile de pui si deasupra turnam sosul de smantana.
  • Dam la cuptor incins pentru 15 minute. cu capac si inca 15-20 minute fara capac.
  • Servim preparatul cald, stropit din belsug cu smantana amestecata cu usturoi,sare si patrunjel verde tocat fin.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

07/10/2011

Bunicica

(0) (0) abuz



+