Peste dulce-acrisor

Felul principal
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare35 min
Gătire20 min
  • Taiem pestele in bucati, il saram si il tinem in marinata o jumatate de ora.Trecem bucatile de peste prin oul batut si apoi le presaram cu amidon.Calim ceapa verde.
    Punem pestele la prajit in alta tigaie.
  • Adaugam mandarinele si ananasul in tigaia cu ceapa si le mai calim putin impreuna. Completam cu zeama de carne si legam sosul cu amidon, apoi condimentam cu sare si piper.
  • Turnam sosul peste bucatile de peste si putem pune langa el orez fiert dupa metoda chinezeasca 100 g de orez se spala si se pun intr-un vas in care se adauga 350 ml de apa rece.
  • Se fierbe orezul la temperatura inalta doua minute, pana apar gauri de forma unui crater la suprafata.
  • Se acopera vasul si se fierbe la o temperatura mai joasa 20 de minute. Se stinge focul, dar nu se ia capacul de pe vas. Se lasa acoperit circa zece minute. Se ia capacul, se afaneaza orezul cu o furculita si se sareaza.

Punctează această reţetă

mononokeMononoke

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: