Petitchef

Peste (stavrizi) la borcan

Altele
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Marinata:

Preparare

  • Stavrizii se curata, se taie cozile, capetele, se spala si se pun intr-un vas in care se toarna marinata. Se pastreaza in frigider 24 de ore, apoi se scot pestii si se aseaza in borcane cu piper, coriandru, foi de dafin.
  • Stavrizii se curata, se taie cozile, capetele, se spala si se pun intr-un vas in care se toarna marinata. Se pastreaza in frigider 24 de ore, apoi se scot pestii si se aseaza in borcane cu piper, coriandru, foi de dafin.
  • In borcane se toarna marinata, iar de 2-3 degete ulei,dupa care se leaga sau se capseaza borcanele foarte bine.
  • Borcanele se invelesc in hartie si se fierb in bain marie cca 2 h si 30 minute, iar dupa fierbere se tin in apa in care au fiert pana a doua zi.
  • Cine doreste poate introduce a doua zi borcanele si la cuptor cat sa prinda o crusta deasupra.
  • Este un aperitiv deosebit si se pastreaza foarte bine. Se poate servi cu ceapa rosie, masline.
  • La fel se poate prepara orice peste de mare sau oceanic, dar timpul de fierbere creste sau se micsoreaza in functie de marimea pestelui.
  • Borcanele se invelesc in hartie si se fierb in bain marie cca 2 h si 30 minute, iar dupa fierbere se tin in apa in care au fiert pana a doua zi.
  • Cine doreste poate introduce a doua zi borcanele si la cuptor cat sa prinda o crusta deasupra.
  • Cine doreste poate introduce a doua zi borcanele si la cuptor cat sa prinda o crusta deasupra.
  • Este un aperitiv deosebit si se pastreaza foarte bine. Se poate servi cu ceapa rosie, masline.
  • Este un aperitiv deosebit si se pastreaza foarte bine. Se poate servi cu ceapa rosie, masline.
  • La fel se poate prepara orice peste de mare sau oceanic, dar timpul de fierbere creste sau se micsoreaza in functie de marimea pestelui.
  • La fel se poate prepara orice peste de mare sau oceanic, dar timpul de fierbere creste sau se micsoreaza in functie de marimea pestelui.


Întrebări:




Comentarii:

Lol, 05/03/2022

Praf praf

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/03/2014

Super buna excellenta belllllllllllllllisima

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/07/2013

A iesit super!!Multumesc frumos pentru reteta!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Poké bowl cu somon
Poké bowl cu somon
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Copane de pui cu marinadă japoneză
Copane de pui cu marinadă japoneză
4 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vinegreta, rețeta rapidă și ușoară pentru salată!
Vinegreta, rețeta rapidă și ușoară pentru salată!
2 porții
2 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Placinta cu carne de bibilica
Placinta cu carne de bibilica
8 porții
4 ore
Ușor
3.8 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Cum sa gatesti perfect carnea de peste! Cum sa gatesti perfect carnea de peste!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează