Peste marinat

Ingrediente
4
Pentru marinada:
Rețete inrudite
-
Somon marinat cu lamaie
-
Sandwich cu pui marinat, salata de varza, rosii, busuioc
-
Tofu marinat cu aromă asiatică
-
Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Bucatile de peste se dezgheata, se curata de intestine, se taie coada si capul si apoi se prajesc in ulei.
- Separat se prepara marinada: Se fierbe apa impreuna cu restul ingredientelor, pana cand da un clocot. Se lasa un pic la racit.
- In borcan, se pune pestele, se adauga ceapa taiata solzisori si maslinele fara samburi si se toarna marinada calduta, cat sa se acopere pestele.
- Se inchide borcanul si se tine la frigider 2-3 zile, dupa care poate fi consumat. Se poate pastra in frigider chiar si 3 saptamani.