Petitchef

MACROU MARINAT

Felul principal
4 porții
24 ore
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pestele se curata,se spala si se taie in bucatele de 1-2cm.Se aseaza intr-un vas incapator un rand de peste,se pune sare din abundenta peste,iar peste,sare,pana se termina pestele.
  • Se acopera vasul si se da la frigider 24 de ore.
    Dupa cele 24 de ore,se spala pestele de sare si se pune la scurs.Dupa ce s-a scurs bine de apa,se aseaza iar in vas,turnandu-se peste peste otet,cat sa-l cuprinda.
    Acum se poate pune alaturi de peste si ceapa taiata pestisori,felii de morcov,condimente.
  • Se acopera vasul si se da iar la frigider pentru 24 ore.
    Dupa aceste 24 de ore,se scurge otetul si se toarna ulei,cat sa cuprinda pestele si se da la rece pentru inca 24 ore.Dupa aceste ultime ore,pestele este gata de servire.
  • Asa pregatit se consuma si se pastreaza o saptamana.
    nu incercat,pentru ca de fiecare data cand facut s-a consumat repede,dar vecina mi-a spus ca pus in borcane si sterilizand borcanele 15 min la BM,tine cateva luni.

Rețete inrudite

YouTube

Macrou cu mustar


Poze

MACROU MARINAT
MACROU MARINAT - poza 2
MACROU MARINAT - poza 3
MACROU MARINAT - poza 4
MACROU MARINAT - poza 5
MACROU MARINAT - poza 6
MACROU MARINAT - poza 7
MACROU MARINAT - poza 8

Întrebări:




Comentarii (27):

18/08/2015

Întradevăr, prima dată nu l-a ajuns o săptămână că s-a și mâncat ! Dar de data asta am făcut mai mult. Am să ncerc varianta cu sterilizatul.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
10/03/2015

Excelent!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
26/07/2013

Excelent :*

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
06/07/2013

Scump

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
13/09/2015

Ce inseamna BM?

(0) (0) Abuz
12/06/2015

Bv

(0) (0) Abuz
26/04/2015

Buna reteta

(0) (0) Abuz
16/01/2015

Foarte buna. Multumesc pentru reteta

(0) (0) Abuz
16/04/2014

Inecata in ulei.

(0) (0) Abuz
20/03/2014

Super reteta!Bv!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 3

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Macrou cu mustar
Macrou cu mustar
2 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Samosas cu macrou și cremă de brânză
Samosas cu macrou și cremă de brânză
3 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum se gătește macrou în cuptor?
Cum se gătește macrou în cuptor?
2 porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tofu marinat cu aromă asiatică
Tofu marinat cu aromă asiatică
2 porții
2 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
Tofu marinat în sos de soia, muștar și coriandru
2 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Cateva cuvinte despre... Macrou Cateva cuvinte despre... Macrou

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează