Macrou afumat cu fasole

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Macrou cu mustar
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
-
Samosas cu macrou și cremă de brânză
-
Cum gătești macrou? încearcă această rețetă glazurată cu sos de soia și miere!
Preparare
Preparare10 min
Gătire20 min
- Se fierbe fasolea in apa cu sare. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste ceapa si usturoiul. Se adauga pasta de tomate, zaharul, otetul si frunza de dafin - se aduce la fierbere. Se condimenteaza si se adauga fasolea fiarta.
- Se acopera si se fierbe timp de 3-4 minute. Se adauga si pestele, taiat in cuburi mici , se acopera si se fierbe aproximativ 5 minute.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: