Macrou afumat
Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior .
- Se leaga fiecare pestisor in parte de codita,se presara cu sare dupa gust pe toate partile cat si in interior.
- Se tin agatati la rece pe balcon sau afara o noapte,dupa care se afuma . Noi i-a tinut la afumat cca . 8 ore la foc mic.
- Dupa afumare i-a agatat din nou pe balcon o noapte,iar apoi i-a uns cu putin ulei si i-a impachetat in folie pentru alimente pentru a nu se usca.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Zilele acestea voi face si eu, pentru prima data si voi incerca aceasta reteta simpla.
Pestele arata frumos, bravo dau cinci stele.
anonymous
Super bun!
anonymous
E super
anonymous
Ok