Macrou afumat

Felul principal
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior .
  • Se leaga fiecare pestisor in parte de codita,se presara cu sare dupa gust pe toate partile cat si in interior.
  • Se tin agatati la rece pe balcon sau afara o noapte,dupa care se afuma . Noi i-a tinut la afumat cca . 8 ore la foc mic.
  • Dupa afumare i-a agatat din nou pe balcon o noapte,iar apoi i-a uns cu putin ulei si i-a impachetat in folie pentru alimente pentru a nu se usca.
VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Zilele acestea voi face si eu, pentru prima data si voi incerca aceasta reteta simpla.
Pestele arata frumos, bravo dau cinci stele.

abuz

anonymous

Super bun!

abuz

anonymous

E super

abuz

anonymous

Ok

abuz