-
Home
-
Rețete
-
Felul principal
-
Retete cu macrou
-
Macrou afumat
MACROU AFUMAT
Preparare
-
Pestele se tine putin la decongelat,se decapiteaza,se scot intestinele si se curata bine in interior .
-
Se leaga fiecare pestisor in parte de codita,se presara cu sare dupa gust pe toate partile cat si in interior.
-
Se tin agatati la rece pe balcon sau afara o noapte,dupa care se afuma . Noi i-a tinut la afumat cca . 8 ore la foc mic.
-
Dupa afumare i-a agatat din nou pe balcon o noapte,iar apoi i-a uns cu putin ulei si i-a impachetat in folie pentru alimente pentru a nu se usca.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Zilele acestea voi face si eu, pentru prima data si voi incerca aceasta reteta simpla.
Pestele arata frumos, bravo dau cinci stele.
Super bun!
E super
Ok