Pasta rosie de curry (thai )

Pasta rosie de curry (thai )
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Dahl cu linte rosie


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Curatati su taiati fin ghimbirul,ceapa,usturoil,ceapa ciorii.Taiati coditele si apoi pe lung ardeii iuti,dupa care maruntiti-i.
  • Incalziti o tigaie antiaderenta si prajiti usor semintele de coriandru si chimion,pana incepeti sa simtiti aroma lor,apoi lasati-le sa se raceasca.
  • Mixati toate ingredientele intr-un blender sau robot de buctarie pana obtineti o pasta ,pe care apoi o puneti intr-un borcan cu capac si o depozitati la frigider. Timpul cat se poate pastra astfel ,este de maxim o luna.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+