Pasta rosie de curry (thai )

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Rulouri vegetariene de primavara cu varza rosie si cartof dulce
-
Dahl cu linte rosie
-
Risotto cu sfeclă roșie și gorgonzola: o explozie de culoare și arome intense
-
Orez cu fasole roșie și piept de porc afumat: un fel de mâncare tipic bucătăriei cubaneze
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Curatati su taiati fin ghimbirul,ceapa,usturoil,ceapa ciorii.Taiati coditele si apoi pe lung ardeii iuti,dupa care maruntiti-i.
- Incalziti o tigaie antiaderenta si prajiti usor semintele de coriandru si chimion,pana incepeti sa simtiti aroma lor,apoi lasati-le sa se raceasca.
- Mixati toate ingredientele intr-un blender sau robot de buctarie pana obtineti o pasta ,pe care apoi o puneti intr-un borcan cu capac si o depozitati la frigider. Timpul cat se poate pastra astfel ,este de maxim o luna.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!