Hamburger 100% home made

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Amestecam bine toate ingredientele . Lasam amestecul sa se raceasca bine in frigider, apoi il impartim in 4 bile egale. Aplatizam bine bilele, eventual facem cu degetul o adancitura in mijlocul fiecareia, ca sa nu se umfle cand le punem pe foc.
  • Frigem chiftelele pe grilul de aragaz sau pe grilul cuptorului.Servim intre felii de chifla , felii de rosii, cascaval, castraveti murati, frunze de salata si maioneza.
  • Maioneza am facut-o tot in casa, . A amestecat maioneza cu 2 linguri de smantana si ceva zeama de lamaie.
KKitchen Flavors

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Cum fac compozitia ?

abuz

anonymous

Da

abuz

anonymous

Poti sa imi spui cat trebuie sa stea carnea la cuptor, si daca se poate face si la mirounde pentru ca am cuptorul aragazului stricat

abuz