Hamburger italian

Felul principal
1 porții
Foarte ușor
15 min

Un hamburger de casa este intotdeauna bun, nu-i asa? Dovada este reteta noastra de hamburger cu arome italiene! Sos de pesto, rosii uscate, mozzarella ... o chiftea de carne de vita, combinate intre doua chifle. O reteta super usor de facut, pentru care nu veti rezista sa o serviti cu cartofi prajiti ;-))

Ingrediente

1

Materiale

  • 1 tigaie

Preparare

Preparare5 min
Gătire10 min
  • Hamburger italian - Preparare etapa 1Pregatiti chiflele de burger (sau folositi chifle gata preparate). Taiati o chifla in jumatate si rumeniti partea interioara in tigaie, daca doriti.
  • Hamburger italian - Preparare etapa 2Intindeti sosul pesto pe ambele jumatati ale chifle.Puneti rosiile uscate pe chifla de la baza.
  • Hamburger italian - Preparare etapa 3Frigeti un pic pancetta in tigaie. Puneti pune bacon in loc de pancetta.
  • Hamburger italian - Preparare etapa 4Intr-o tigaie turnati uleiul de masline si gatiti friptura. Cand o intoarceti, puneti sare, piper si adaugati mozzarella peste ea, astfel incat sa aiba timp sa se topeasca bine.
  • Hamburger italian - Preparare etapa 5Aranjati hamburgerul: peste stratul de rosii uscate, puneti carnea de vita si mozzarella topita, pancetta la gratar, salata si inchideti cu jumatatea de chifla. Gata!

Observații

Puteti sa faceti singuri chiflele.
Gatirea carnii se face in functie de preferinte.

PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: