Ciuperci umplute
Ingrediente
3
Rețete inrudite
-
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
-
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
-
Banane umplute cu carne tocată și mozzarella
-
Rulouri de clătite cu sfeclă roșie, umplute cu ricotta și rucola
Preparare
Preparare35 min
Gătire15 min
- Curatam ciupercile le spalam si le punem la scurs. Separat tocam cam trei sferturi din coditele ciupercilor, ceapa ,usturoiul, ardeiul si le calim intr-o tigaie cu ulei de masline...lasam 5 minute apoi adaugam si kaizerul taiat si amestecam , turnam vinul si lasam sa fiarba pana scade putin.
- Dupa zece minute punem si smantana si amestecam incontinuu pana se ingroasa si totul devine aproape omogen, asezonam cu sare si piper.
- Ciupercile le punem intr-o intr-o tava in care am pus hartie de copt, presaram sare si piper peste ele apoi le umplem cu aceasta compozitie si deasupra lor punem cate o felie de rosie.
- Introducem la cuptor pentru 15 minute , scoatem tava punem peste ciuperci feliile de cascaval si le mai lasam zece minute in cuptor.
- Le servim cu sos de iaurt cu usturoi si verdeata. Se pot servi foarte bine si reci sunt delicioase!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 588Kcal
- Carbo: 9.8g
- Grăsimi: 40.5g
- Grăsimi sat.: 21.7g
- Proteine: 39.3g
- Fibre: 3.5g
- Zahăr: 5.8g
- ProPoints: 15
- SmartPoints: 21
Informații nutriționale pentru 1 porție (421g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
14/06/2018
Ai cules ciupercile din copac, vad ca ale tale au codite! Asa ai invatat la gradinita? Ca scoala se vede ca nu prea ai!