Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara

Ciorba taraneasca cu carne de porc si zarzavat de primavara
Felul principal
Foarte ușor
1 h 55 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 h 30 m
Gătire25 min
  • Intro oala punem carnea la fiert in 3 litri apa. Cand este aproape fiarta, adaugam morcovii taiati cubulete, orezul spalat, ceapa si usturoiul taiate marunt, cartofii curatati, spalati, taiati cubulete, rosioarele oparite.
  • Cand zarzavatul este fiert, potrivim de sare, stingem focul. Dregem ciorba cu galbenusul de ou amestecat bine cu smantana si cu putina ciorba din oala, apoi desertam diresatura in oala, presaram verdeata tocata marunt.
  • Cine doreste poate adauga si albusul separat in oala de ciorba. Se serveste ciorba cu ardei iute.

Punctează această reţetă

burdulea maria elenaBurdulea maria elena

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: