Ingrediente: Aluatul: 600 g faina 1 cubulet drojdie proaspata 120 g zahar 1 lingura coaja de lamîie,razuita 3 oua 60 g unt 1 cana de lapte caldut Umplutura: 500...
Ingrediente: Pentru blat: 85 g unt topit 12 biscuiti digestivi 1 lingura zahar/fructoza Pentru umplutura: 900 g branza dulce 250 g zahar 3 linguri faina 1 fiola...
Ingrediente: Pentru coji: 4 oua 4 linguri zahar 4 linguri faina Pentru crema: 500 ml lapte 100 g zahar 4 galbenuse 40 g amidon alimentar vanilie Pentru glazura:...
Ingrediente: Pentru aluat: o margarina 2 oua 6 linguri de zahar 1/2 praf de copt faina cat cuprinde nuca macinata sau nuca de cocos Pentru glazura: 6 linguri...
Ingrediente: blat: 300 g zahar pudra 1 pac./esenta vanilie 35 g miere de albine 3 oua 100 g unr/marg 450 g faina 1 priza sare 20 g praf copt esenta rom 200 g...
Ingrediente: 3 foi pandispan 300 g ciocolata neagra 200 g ciocolata alba 500 ml frisca lichida 200 g iaurt natur 50 ml sirop menta 3 linguri zahar fin 100 g...
Ingrediente: Pentru BLAT 4 oua 8 g zahar 2 l ulei 5 g faina coaja de lamaie si portocala rasa, -esenta de vanilie. Pentru SIROP apa 200 ml zahar si arome de...
Ingrediente: 600 g frisca lichida batuta 2 pac de branza philadelphia 3 linguri de zahar 200 ml smantana o conserva cu ananas banana, 2 nectarine 4 plicuri de...
Ingrediente: 500 ml lapte 100 g fulgi de cocos 4 linguri de zahar 25 g amidon de porumb La fulgii de cocos adaugati: 100 g zahar pudra 20-30 g cacao 50 g unt
Ingrediente: Pentru blat: 2 oua intregi 9 linguri de zahar 9 linguri de ulei 9 linguri de lapte 12 linguri de faina 1 lingurita praf de copt Pentru crema: 2...
Ingrediente: Pentru merele caramelizate: 150 g zahar 50g unt 8-10 mere curatate de coaja si samburi si taiate felii scortisoara, cuisoare, ghimbir, nucsoara,...
Ingrediente: Sucul de la 2 portocale coaja de la jumatate de portocala 250 ml lapte 3 oua 100 g zahar 250 ml frisca 15 g gelatina 10 piscoturi de sampanie 50 g...
Ingrediente: 4 oua 125 g zahar 125 g faina 25g amidon 1 lingurita praf de copt 40g unt topit dar rece aroma de lamaie si vanilie Crema: 500ml lapte proaspat...
Ingrediente: 250 -300ml vin alb 2 lingurite de zahar 2 linguri de dulceata de fructe de padure(putem folosi fructe congelate si crestem cantitatea de zahar)...
Ingrediente: 1 sau 2 pac. aluat foietaj forme pentru rulouri 1 albus de ou pt. uns UMPLUTURA: 2 albusuri de ou 25 g zahar pudra 30 g apa 100 g zahar tos
Ingrediente: 150 g franzela,curatata de coaja si cantarita 300 ml lapte 50 g amidon sau faina 100 g unt 300 g branza de vaci 5 oua 1/2 ligurita sare 150 g...