Petitchef

Rasturnata cu mere si branza de capra

Desert
8 porții
20 min
35 min
Foarte ușor

Ingrediente

8

Pentru merele caramelizate:

Pentru blat:

Pentru crema de branza de capra:

Preparare

  • Se caramelizeaza zaharul in tava in care vom face prajitura. Se adauga untul si se amesteca. Merele se amesteca cu zeama de lamaie si condimentele. Cand caramelul s-a racit, se pun merele peste caramel, aranjand feliile concentric si cat mai compact cu putinta.Intre timp se incinge cuptorul.
  • Pentru blat, se amesteca oul cu laptele si cu uleiul. Faina se amesteca cu zaharul pudra, praful de copt si condimentele. Se cern apoi peste amestecul de ou cu lapte, incorporand foarte usor ingredientele solide.
  • Albusurile se bat bine cu mixerul adaugand in ploaie zaharul tos. Se toarna cate putin din albusuri in compozitia de ou cu faina, amestecand usor pana la completa omogenizare.
  • Se toarna amestecul peste mere si se da la cuptor aproximativ o ora, la foc mic. Se lasa apoi la racit si se rastoarna pe o farfurie. Va arata cam asa.
  • Pentru crema de branza, se amesteca branza cu mierea si cu condimentele . Se adauga frisca si se amesteca usor. Se orneaza prajitura cu ea. Peste crema, am presarat scortisoara.


Poze

Rasturnata cu mere si branza de capra
Rasturnata cu mere si branza de capra - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Samosas cu branza de capra si miere
Samosas cu branza de capra si miere
4 porții
38 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă One pot pasta cu branza de capra si spanac
One pot pasta cu branza de capra si spanac
3 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu somon si branza de capra
Rulouri cu somon si branza de capra
8 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Smochine cu branza de capra si miere
Smochine cu branza de capra si miere
4 porții
15 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează