Separam ouale, albusurile le batem spuma tare. Galbenusele se amesteca cu zaharul si se bat cu mixerul pana se topeste zaharul si devin spuma.
Apoi adaugam faina si albusurile batute. Ungem forma de copt si turnam in fiecare orificiu cate o lingura cu varf de compozitie.
Se coc aproximativ 10 minute la foc mediu Preparam crema de vanilie, punem laptele pe foc impreuna cu zaharul, galbenusele le frecam cu amidonul, cand laptele incepe sa se incalzeasca, adaugam peste crema de galbenuse 8-10 linguri lapte cald si omogenizam, apoi intreaga crema o turnam peste laptele de pe foc si amestecam pana se ingroasa, la final adaugam vanilia.
Lasam sa se raceasca, amestecand in continuu ca sa nu se formeze crusta deasupra.Cojile de indiana se insiropeaza cu un sirop de apa si zahar si se umplu cu crema de vanilie din belsug.
Pregatim glazura de decor, adaugand 3-4 lingurite de apa rece peste continutul plicului, amestecam bine, apoi o intindem pe coaja de deasupra. Dam la rece cam 2 ore. Sunt delicioase.
Comentarii:
Super