Petitchef

Indiene cu frisca

Desert
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

sunt:

Pentru frisca naturala:

Sirop:

Pentru glazura:

Preparare

  • Separam ouale, batem albusul spuma cu un strop de sare si adaugam zaharul. Galbenusurile se amesteca cu uleiul, praful de copt si aromele. Se amesteca cele doua compozitii si se pune faina cernuta. Amestecam usor.
  • Compozitia se pune intr-un posh, si pe hartia de copt se fac forme rotunde. Se coc 10 minute la 180 grade.
  • Fiecare forma se trece prin sirop. Pentru frisca am luat o smantana cu 25% grasime.
  • Batem smantana cu zaharul pudra si intaritorul de frisca. Inainte de a va apuca de frisca, bagati smantana la congelator sa fie foarte rece.
    Pe jumatate din forme puneti frisca.
  • Glazura o facem astfel: incalzim frisca si o turman peste ciocolata. Punem si cacaoua si amestecam bine.
  • Restul de capace le acoperim cu glazura de ciocolata si le punem peste cele cu frisca.


Poze

Indiene cu frisca
Indiene cu frisca - poza 2
Indiene cu frisca - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Nicol, 01/05/2020

Nu mi a iesit,daca nu se face cu smantana naturala nu ies gustoase,nu am inteles dc trebuie 200 gr ciocolata ,e foarte multa! Nu nu nu
Pas ...,

(0) (0) Abuz
12/10/2015

Usoara,aspectuoasa,gustoasa si arata minunat!!!!

(0) (0) Abuz
18/06/2015

2 -1

(0) (0) Abuz
04/03/2014

Excelent fffffff deliceoasa

(0) (0) Abuz
27/09/2013

BUNE ;BUNE

(0) (0) Abuz
28/05/2013

Super delicioase

(0) (0) Abuz
08/01/2013

Imi era dor de aceasta prajitura delicioasa

(0) (0) Abuz
08/01/2013

Super fainaa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Vafe cu fructe, ciocolată și frișcă
Vafe cu fructe, ciocolată și frișcă
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Royal chocolat - trianon
Royal chocolat - trianon
8 porții
5 h 12 m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Buturuga tiramisu
Buturuga tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Tartă brăduț pentru crăciun
Tartă brăduț pentru crăciun
20 porții
1 h 57 m
Ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect! 10 Secrete pentru o frisca perfecta! 10 Secrete pentru o frisca perfecta! Torturi festive de sărbători Torturi festive de sărbători

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează