Ingrediente: 2 dovlecei 200 g carne macinata de curcan,am folosit e 1 morcov 1 ceapa 1 ardei iute 1 legatura patrunjel verde 4 linguri pasta de rosii 2 linguri...
Ingrediente: 2 dovlecei mari sau 4 mici 300g piept de curcan, 2 cepe verzi, un morcov mic, 1 ardei gras, 2 rosii, 2 linguri de patrunjel tocat/marar, ulei de...
Dovleceii reprezinta baza pentru multe preparate culinare, de la sosuri pentru paste, la meniuri principale. Indiferent de modul in care sunt gatiti, ca regula generala, ar trebui sa ii alegeti pe cei mai mici posibili, intrucat cei mari sunt mai putin gustosi si pot...
Zacusca este un fel de mâncare românesc foarte gustos, destul de laborios ce necesită o oarecare experiență în bucătărie. Reușita acestui preparat constă în răbdarea de a pregăti corespunzător legumele și atenta sterilizarea a borcanelor de zacuscă dar gustul va...