Dovlecei umpluti cu feta si nuci

Desert
2 porții
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

2

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • Dovleceii se spala, se taie capetele si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun intr-un castron termorezistent cu apa fierbinte, se sareaza si se dau la cuptor, 190 grade pentru 5 minute.
  • Se scot apoi si se lasa la scurs si la racit. Dupa ce s-au racit, cu o lingura sau lingurita se scobesc si se scoate miezul.Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul la foc mic, in ulei de masline.
  • Feta, nucile faramitate, oul batut, pesmetul si mararul se amesteca toate separat si se adauga peste ceapa si usturoi.
  • Apoi se adauga si miezul de la dovlecei.Se umplu dovleceii cu amestecul asta si se toarna restul de ulei din tigaie deasupra.
  • Se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se acoate folia, se presara parmezanul peste dovlecei si se gratineaza 10-15 minute, sau pana cand devin aurii.
PoppyPoppy

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: