Dovlecei umpluti cu feta si nuci
Ingrediente
2
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Dovleceii se spala, se taie capetele si se taie in jumatate, pe lungime. Se pun intr-un castron termorezistent cu apa fierbinte, se sareaza si se dau la cuptor, 190 grade pentru 5 minute.
- Se scot apoi si se lasa la scurs si la racit. Dupa ce s-au racit, cu o lingura sau lingurita se scobesc si se scoate miezul.Intr-o tigaie se calesc ceapa si usturoiul la foc mic, in ulei de masline.
- Feta, nucile faramitate, oul batut, pesmetul si mararul se amesteca toate separat si se adauga peste ceapa si usturoi.
- Apoi se adauga si miezul de la dovlecei.Se umplu dovleceii cu amestecul asta si se toarna restul de ulei din tigaie deasupra.
- Se acopera cu folie de aluminiu si se dau la cuptor pentru 30 de minute. Se acoate folia, se presara parmezanul peste dovlecei si se gratineaza 10-15 minute, sau pana cand devin aurii.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!