Blatul se face din 8 albusuri batute spuma in care se adauga treptat 200g de zahar. Apoi punem si 50g nuca de cocos+ 100g mac si la sfarsit 4 linguri cu faina + un praf de copt stins in zeama de lamaie.
Se toarna compozitia intr-o tava unsa si tapetata. Se lasa la cuptorul bine incins in prealabil, timp de 15-20 min la temperatura medie in romania- in canada 400F.
Se adauga 300 ml lapte si un plic de budinca de vanilie. Se fierbe compozitia la bain-marie pana se ingroasa ca o maioneza. Cand este rece adaugam 300 g de margarina sau unt. Crema se intinde uniform peste blat.
Deasupra cremei asezam biscuiti cu cacao unul langa altul nu avut si folosit obisnuiti acoperind toate suprafata blatului. stopit biscuiti cu putina cafea. Peste biscuiti se toarna ciocolata topita, pe care zgariat cu furculita pentru efect artistic sectiunea.
Comentarii:
ESTE FFFFFFFFFFFF BUNA
EXCELENTA
Bun....
Delicioasa!
Super
Extraordinar de gustoasa
Foarte aspectuoasa voi incerca sa-i aflu si gustul
Un tres bon gateau!