A pus intr-o oala gelatina si apa si le-am incalzit la foc foarte mic, apoi am adaugat margarina si mierea. A incalzit fara a fierbe amestecul pana s-a omogenizat.
Apoi a turnat acest amestec peste 400 g zahar pudra. A amestecat bine, apoi am mai adaugat zahar si a inceput sa framat pasta de zahar. Pasta trebuie tratata dupa parerea mea la fel ca si aluatul, pudrati masa cu zahar si framantati pasta exact cum ati face cu aluatul pentru paine.
Daca aluatul se usuca prea tare si nu ati reusit sa intindeti foaia de pasta incaziti-o in cuptorul cu microunde. Va deveni mai maleabila.
Exista multe tipuri de blat si de insiropat, iar despre creme nu mai vorbesc. Folositi reteta preferata si apoi acoperiti tortul cu pasta. Ii va da o infatisare spectaculoasa.
Din punctul meu de vere reteta este buna dar se poate face si din zahar pudra apoi cu jumatate de pachet de unt se framnta si cand se asambleaza tortul se unge cu unt /margarina si se pune foaia de pasta de zahar
Daca incalzesti pasta in cuptor ai riscul sa o coci e moale cand o scoti dar dupa se face beton , am Incercat si eu asa , mai bn adaugi putina apa si o framanti mai bn
Comentarii:
Din punctul meu de vere reteta este buna dar se poate face si din zahar pudra apoi cu jumatate de pachet de unt se framnta si cand se asambleaza tortul se unge cu unt /margarina si se pune foaia de pasta de zahar
Daca incalzesti pasta in cuptor ai riscul sa o coci e moale cand o scoti dar dupa se face beton , am
Incercat si eu asa , mai bn adaugi putina apa si o framanti mai bn
Ok
Prea simplu