Tort cu mascarpone si capsuni

Desert
8 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

8

Blat:

Separat se pregateste crema din:

Preparare

Preparare20 min
Gătire35 min
  • Se preincalzeste cuptorul la 170 grade. Se separa albusurile de galbenusuri.Se mixeaza albusurile spuma ,se adauga zaharul,galbenusurile pe rand,apoi uleiul,Se cerne faina,amidonul si praful de copt.
  • Se adauga faina si se mixeaza usor pana se incorporeaza .Se pune compozitia intr-o tava unsa cu unt si se coace 25-30 minute la 170-180 grade.
  • Se mixeaza frisca,se adauga zaharul,mascarponele cate putin si apoi ciocolata.Se opreste 1/4 din crema pentru deasupra .
  • In cealalta parte se incorporeaza fructele tocate.
  • Se taie blatul in doua ,se pune crema.Deasupra se orneaza cu restul de crema (alba) si se pun capsuni.
marrietteMarriette

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: