Tort de vara cu mascarpone si iaurt

Tort de vara cu mascarpone si iaurt
Desert
Ușor
1 oră

Delicios!

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se incalzaste laptele cu 100 de grame de zahar si cu margarina si se adauga si aroma de rom, dupa care se toarna pe biscuiti si se amesteca bine.

    Produsul obtinut se pune intr-o forma te tort cu pereti detasabili. Acesta va fi baza tortului.
    Intr-un bol separat se amesteca mascarpone cu iaurtul, impreuna cu zaharul ramas si cu capsuni.

    Se prepara gelatina si se toarna peste amestec. Amestecul obtinut apoi se pune deasupra bazei si se pune in frigider pentru cateva ore.
  • Tortul de vara cu mascarpone si iaurt se taie felii si se poate orna cu diferite fructe sau cu frunze proaspete de menta.

    Pofta buna! :)

Punctează această reţetă

AAnonimus

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 3

anonymous

Este usor de preparat si foarte gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super buna. Eu am facut cu ananas

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Ok super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Biscuit cu margarina si rom....

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

O s-o incerc.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Oare gelatina nu ar trebui amestecata cu crema de mascarpone si iaurt? nu rezulta, dar asa ar fi normal....altfel ce rost ar avea sa o torni peste amestec

abuz

anonymous

Imi cer scuze, dar nu prea inteleg ce inseamna "un iaurt mare"?! E de 500 e de 1000 grame? Si, as mai avea o intrebare: ce diametru trebuie sa aiba cratita cu inel detasabil? Eu am 3 diametre diferite.Va multumesc.

abuz

anonymous

Se poate folosi unt in locul margarinei?

abuz

anonymous

Usoara si delicioasa

abuz
  • pagina 1 / 3