Se incalzaste laptele cu 100 de grame de zahar si cu margarina si se adauga si aroma de rom, dupa care se toarna pe biscuiti si se amesteca bine.
Produsul obtinut se pune intr-o forma te tort cu pereti detasabili. Acesta va fi baza tortului. Intr-un bol separat se amesteca mascarpone cu iaurtul, impreuna cu zaharul ramas si cu capsuni.
Se prepara gelatina si se toarna peste amestec. Amestecul obtinut apoi se pune deasupra bazei si se pune in frigider pentru cateva ore.
Tortul de vara cu mascarpone si iaurt se taie felii si se poate orna cu diferite fructe sau cu frunze proaspete de menta.
Oare gelatina nu ar trebui amestecata cu crema de mascarpone si iaurt? nu rezulta, dar asa ar fi normal....altfel ce rost ar avea sa o torni peste amestec
Imi cer scuze, dar nu prea inteleg ce inseamna "un iaurt mare"?! E de 500 e de 1000 grame? Si, as mai avea o intrebare: ce diametru trebuie sa aiba cratita cu inel detasabil? Eu am 3 diametre diferite.Va multumesc.
Comentarii (28):
Este usor de preparat si foarte gustos
Super buna. Eu am facut cu ananas
Ok super
Super
Biscuit cu margarina si rom....
O s-o incerc.
Oare gelatina nu ar trebui amestecata cu crema de mascarpone si iaurt? nu rezulta, dar asa ar fi normal....altfel ce rost ar avea sa o torni peste amestec
Imi cer scuze, dar nu prea inteleg ce inseamna "un iaurt mare"?! E de 500 e de 1000 grame? Si, as mai avea o intrebare: ce diametru trebuie sa aiba cratita cu inel detasabil? Eu am 3 diametre diferite.Va multumesc.
Se poate folosi unt in locul margarinei?
Usoara si delicioasa