Din toate ingredientele se framanta un aluat pe care l-a lasat la rece 30 minute. A imbracat forma de tarta si pentru ca mi-a ramas putin surplus de la margini dupa ce le-am indreptat , a facut cativa biscuiti. Dupa 20 minute am scos tarta din cuptor.
Laptele rece ,zaharul pudra si crema se pun in bol si se bat cu mixerul pana crema devine consistenta. A adaugat mascarponele si a amestecat bine cu mixerul, a adaugat frisca asa lichida si iar am amestecat.
Peste gelatina se pun cateva lg de apa si apoi pe abur pana se dizolva ,din crema se iau 2-3 lg si se amesteca cu gelatina apoi cu toata crema. A pus compozitia peste blat si din loc in loc am pus boabe de mure din dulceata dulceata mea preferata.
Comentarii:
Cam aiurita reteta,dupa ingrediente ar fi OK
Minunata...
Lissa, vai de exprimare, of, of, limba asta romana! Pacat de tarta.
Cine a facut, cine l-a lasat la rece, cine a imbracat... ?