Petitchef

Foi de napolitana cu crema de cacao

Desert
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Prafuri:

Lichide:

Altele:

Optional:

Preparare

  • Si acum procesul tehnologic: se pun toate prafurile intr-un vas si se amesteca se adauga laptele si se amesteca se pune la foc se adauga margarina sau untul, va incepe sa se topeasca.
  • Se amesteca in continuu caci altfel se prinde se fierbe compozitia pana cand se ingroasa aproape ca o budinca se poate adauga nuca de cocos inainte de a o lua de pe foc se ung foile se lasa cam o ora sa se patrunda crema in foi se devoreaza.

Rețete inrudite

YouTube

Foie gras in sare


Întrebări:




Comentarii (11):

30/09/2016

Am adaugat la reteta cu crema de cacao niste nuci prajita si zdrobita a iesit o crema de nota zece!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/12/2013

Este o reteta foarte buna!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
08/02/2014

E super bun

(0) (0) Abuz
31/01/2014

Se poate face si far zaharul vanilat si nuca cocos?????

(0) (0) Abuz
18/12/2013

Am incercat si eu .. e foarte buna.

(0) (0) Abuz
05/10/2013

Comentariul tău: iese buna?

(0) (0) Abuz
29/06/2013

Foarte tare ,,stilul'' de pregătire. Mai rar așa, dar îl voi încerca pentru că mi se pare o rețetă ușoară și nu-i...grețoasă.

(0) (0) Abuz
04/05/2013

Am probat. U,tuim

(0) (0) Abuz
29/12/2012

E foarte simpla perfecta pt mine

(0) (0) Abuz
08/11/2012

E foarte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Foie gras in sare
Foie gras in sare
8 porții
2 zile 10 m
Foarte ușor
Rețetă Foietaj de halloween
Foietaj de halloween
5 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Crema de vanilie - crema de patiserie
Crema de vanilie - crema de patiserie
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
Tort cu clătite în stil tiramisu, cu cafea și cacao
8 porții
1 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
Cremă cu cafea și ganache de cafea sau cioclată
2 porții
2 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Colectie de prajituri cu foi Colectie de prajituri cu foi

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează