Si acum procesul tehnologic: se pun toate prafurile intr-un vas si se amesteca se adauga laptele si se amesteca se pune la foc se adauga margarina sau untul, va incepe sa se topeasca.
Se amesteca in continuu caci altfel se prinde se fierbe compozitia pana cand se ingroasa aproape ca o budinca se poate adauga nuca de cocos inainte de a o lua de pe foc se ung foile se lasa cam o ora sa se patrunda crema in foi se devoreaza.
Comentarii (11):
Am adaugat la reteta cu crema de cacao niste nuci prajita si zdrobita a iesit o crema de nota zece!
Este o reteta foarte buna!!
E super bun
Se poate face si far zaharul vanilat si nuca cocos?????
Am incercat si eu .. e foarte buna.
Comentariul tău: iese buna?
Foarte tare ,,stilul'' de pregătire. Mai rar așa, dar îl voi încerca pentru că mi se pare o rețetă ușoară și nu-i...grețoasă.
Am probat. U,tuim
E foarte simpla perfecta pt mine
E foarte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!