Cupe de capsuni cu mascarpone
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Verrine vegetariene: crema de mazare, crumble de parmezan si crema de mascarpone
-
Cum să faci o cremă perfectă de mascarpone?
-
Vols au vent cu mascarpone si zmeura
-
Moelleux cu caise si mascarpone
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Spalam capsunile, le curatam de codite si le taiem feliute/bucatele, depinde de paharele/cupele in care le vom aseza (aici sint doar 300 g capsuni, pentru ca restul le vom baga la robot)Mascarponele, brinza si zaharul pudra le punem in robot si cu viteza cea mai mare le batem bine, timp de citeva minute din 150 g de capsuni, lingura de zahar tos si zeama de lamiie, facem cu mixerul un piure.
- Rasturnam piureul de capsuni peste capsunile taiate feliute si le amestecam usurel.Asezam capsunile in cupe (sugerez ca, cupele sa fie mai micute decit ale mele, puteti pune si in pahare mai largute si inalte, sa nu incercati sa faceti mai mult de 4 cupe, pentru ca vor iesi ca ale mele, adica nu prea inalte).
- Dupa care cu siringa pentru dulciuri, punem crema de mascarpone peste capsuni mai pus si citeva moturele de ciocolata ras, dar puteti pune alune/nuci prajite caramelizate, dar asta doar in momentul servirii. Dam cupele la frigider.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: