Prajitura tiramisu in cupe
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Frecati crema mascarpone pana devine spumoasa:
Bateti frisca lichida impreuna cu zaharul pudra, cernut.Amestecati branza-crema cu frisca dulce. - Intr-un bol, amestecati cafeaua si romul, sau in cazul meu: lichiorul-crema de whisky
Inmuiati complet piscoturile aveti grija sa fie bine imbibate dar sa nu se sfarame. - Asezati cate un piscot in fiecare din cele 6 pahare:
si apoi turnati deasupra o cantitate de crema.Puneti deasupra inca in strat de piscoturi (vreo 2, 3) si din nou crema. Bateti usor vasul de masa pentru ca piscoturile sa se aseze mai bine. - Dati la rece minimum 3 ore sau preferabil peste noapte.In momentul servirii, presarati deasupra pudra de cacao sau chiar ciocolata rasa, culmea, ales cacaua.
- Cupele mele pregatite pentru momentul mult-asteptat al degustarii si momentul final in care imaginat ca savurez deliciosul desert in compania voastra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
P
priponangela,
06/05/2019
Super buuuună!
Eu am făcut-o de mai multe ori, numai că nu am rupt pișcoturile!