Frecati crema mascarpone pana devine spumoasa: Bateti frisca lichida impreuna cu zaharul pudra, cernut.Amestecati branza-crema cu frisca dulce.
Intr-un bol, amestecati cafeaua si romul, sau in cazul meu: lichiorul-crema de whisky Inmuiati complet piscoturile aveti grija sa fie bine imbibate dar sa nu se sfarame.
Asezati cate un piscot in fiecare din cele 6 pahare: si apoi turnati deasupra o cantitate de crema.Puneti deasupra inca in strat de piscoturi (vreo 2, 3) si din nou crema. Bateti usor vasul de masa pentru ca piscoturile sa se aseze mai bine.
Dati la rece minimum 3 ore sau preferabil peste noapte.In momentul servirii, presarati deasupra pudra de cacao sau chiar ciocolata rasa, culmea, ales cacaua.
Cupele mele pregatite pentru momentul mult-asteptat al degustarii si momentul final in care imaginat ca savurez deliciosul desert in compania voastra.
Comentarii:
Am s-o fac si eu , arata Excelent ! Multumesc pentru reteta !
Super buuuună!
Eu am făcut-o de mai multe ori, numai că nu am rupt pișcoturile!
Prea buna aceasta reteta faelicitariiiiiiiiii:)))))))))))))
Bun