Se curata zarzavatul si se pune la fiert la foc mic impreuna cu carnea, dafinul si delikatul. Dupa 3-4 ore cand totul este fiert, se strecoara supa rezultata..
Separat se fierbe burta care este prefiarta intr-o oala cu apa si sare, aprox 30 minute . Apoi se strecoara Intre timp se freaca cu telul intr-un vas mare, 1 lingura de faina cu smantana si 4 catei de usturoi zdrobiti.
Se adauga jumatate polonic supa pana se omogenizeaza, apoi toata smantana se continua cu adaugare a a cate un polonic de supa pana ce compozitia ajunge la temperatura supei, apoi se toarna compozitia in oala.
Se da la foc mic si se amesteca in oala din cand in cand, cand a dat in clocot se adauga burta, 2 catei de usturoi zdrobiti si gogosari taiati marunt se mai fierb 10 minute.
Se potriveste de acreala in farfurie cu smantana, otet, lamaie sau otet dupa gogosari. Se seveste cu paine prajita, smantana si ardei iute.
Comentarii:
Ciorba de burta cu carne de porc? Esti naroada rau!
O reteta interesanta.o sa fac si eu.