Petitchef

Ciorba de burta

Desert
2 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se curata zarzavatul si se pune la fiert la foc mic impreuna cu carnea, dafinul si delikatul. Dupa 3-4 ore cand totul este fiert, se strecoara supa rezultata..
  • Separat se fierbe burta care este prefiarta intr-o oala cu apa si sare, aprox 30 minute . Apoi se strecoara Intre timp se freaca cu telul intr-un vas mare, 1 lingura de faina cu smantana si 4 catei de usturoi zdrobiti.
  • Se adauga jumatate polonic supa pana se omogenizeaza, apoi toata smantana se continua cu adaugare a a cate un polonic de supa pana ce compozitia ajunge la temperatura supei, apoi se toarna compozitia in oala.
  • Se da la foc mic si se amesteca in oala din cand in cand, cand a dat in clocot se adauga burta, 2 catei de usturoi zdrobiti si gogosari taiati marunt se mai fierb 10 minute.
  • Se potriveste de acreala in farfurie cu smantana, otet, lamaie sau otet dupa gogosari. Se seveste cu paine prajita, smantana si ardei iute.

Rețete inrudite

YouTube

Banh bao


Poze

Ciorba de burta
Ciorba de burta - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

16/05/2018

Ciorba de burta cu carne de porc? Esti naroada rau!

(0) (0) Abuz
24/10/2011

O reteta interesanta.o sa fac si eu.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
Yakisoba, faimosul fel de mâncare japonez cu tăiței
20 porții
22 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pad thaï cu tofu
Pad thaï cu tofu
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează