Se curata zarzavatul si se pune la fiert la foc mic impreuna cu carnea, dafinul si delikatul. Dupa 3-4 ore cand totul este fiert, se strecoara supa rezultata.. Separat se fierbe burta care este prefiarta intr-o oala cu apa si sare, aprox 30 min (in functie de burta). Apoi se strecoara Intre timp se freaca cu telul intr-un vas mare, 1 lingura de faina cu smantana si 4 catei de usturoi zdrobiti..se adauga jumatate polonic supa pana se omogenizeaza, apoi toata smantana..se continua cu adaugare a cate un polonic de supa pana ce compozitia ajunge la temperatura supei, apoi se toarna compozitia in oala.
Se da la foc mic si se amesteca in oala din cand in cand, cand a dat in clocot se adauga burta, 2 catei de usturoi zdrobiti si gogosari taiati marunt se mai fierb 10 minute
Se potriveste de acreala in farfurie cu smantana, otet, lamaie sau otet dupa gogosari. Se seveste cu paine prajita, smantana si ardei iute.
Pofta buna! Pt reteta cu fotografii pas cu pas, va astept pe blog!
Comentarii (40):
Super
Buna
Este cea mai buna ciorba din lumea intreaga
Se putea mai bine
Asta-i mincare cu rântaș diluat.
Oribil
Cine pune carne de porc la ciorba de burta? , gogoșari? Si oțet de la gogoșari? Incearca alte rețete, ca la asta ai dat-o-n bara.
Daca ar vedea radu anton roman cred ca s-ar ridica din mormant; ce cauta porcul la vita?
-slaba reteta
Mai nene va bateți joc de cei ce nu știu ce este aia o ciorba de burta! Ce prezentați voi aici numai ciorba de burta nu este!
Nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce reteta aceasta