Petitchef

Ciorba de burta

Altele
8 porții
15 min
4 ore
Ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Se curata zarzavatul si se pune la fiert la foc mic impreuna cu carnea, dafinul si delikatul.
    Dupa 3-4 ore cand totul este fiert, se strecoara supa rezultata..
    Separat se fierbe burta care este prefiarta intr-o oala cu apa si sare, aprox 30 min (in functie de burta). Apoi se strecoara
    Intre timp se freaca cu telul intr-un vas mare, 1 lingura de faina cu smantana si 4 catei de usturoi zdrobiti..se adauga jumatate polonic supa pana se omogenizeaza, apoi toata smantana..se continua cu adaugare a cate un polonic de supa pana ce compozitia ajunge la temperatura supei, apoi se toarna compozitia in oala.

    Se da la foc mic si se amesteca in oala din cand in cand, cand a dat in clocot se adauga burta, 2 catei de usturoi zdrobiti si gogosari taiati marunt se mai fierb 10 minute

    Se potriveste de acreala in farfurie cu smantana, otet, lamaie sau otet dupa gogosari.
    Se seveste cu paine prajita, smantana si ardei iute.

    Pofta buna!
    Pt reteta cu fotografii pas cu pas, va astept pe blog!


Poze

Ciorba de burta
Ciorba de burta - poza 2

Întrebări:




Comentarii (40):

Nicolae
Nicolae, 07/01/2015

Super

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
02/02/2014

Buna

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
24/01/2014

Este cea mai buna ciorba din lumea intreaga

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
23/10/2013

Se putea mai bine

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
iuliana_viorica_t2020, 04/06/2024

Asta-i mincare cu rântaș diluat.
Oribil

(0) (0) Abuz
Rodica Rosenthal, 14/11/2021

Cine pune carne de porc la ciorba de burta? , gogoșari? Si oțet de la gogoșari? Incearca alte rețete, ca la asta ai dat-o-n bara.

(0) (0) Abuz
filimon_d2019
filimon_d2019, 14/11/2021

Daca ar vedea radu anton roman cred ca s-ar ridica din mormant; ce cauta porcul la vita?

(1) (0) Abuz
meme, 13/11/2021

-slaba reteta

(0) (0) Abuz
Virgil, 27/04/2020

Mai nene va bateți joc de cei ce nu știu ce este aia o ciorba de burta! Ce prezentați voi aici numai ciorba de burta nu este!

(1) (0) Abuz
nae, 08/10/2017

Nu sfatuiesc pe nimeni sa incerce reteta aceasta

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche vegetariana
Quiche vegetariana
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Quiche cu morcovi, ardei si rosii
Quiche cu morcovi, ardei si rosii
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Banh bao
Banh bao
6 porții
2 h 20 m
Dificil
3.5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Chiftelute ikea cu sos
Chiftelute ikea cu sos
6 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Peștele, un aliment esențial pentru sănătate Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează