Ingrediente: 500 g pipote de pui 2 morcovi 1 pastarnac o radacina mica de patrunjel telina o ceapa 3-4 catei de usturoi 2-3 linguri ulei 300 ml smantana 2...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 pui mediu 300 g morcovi 200 g patrunjel 100 g pastarnac 1 telina medie 2 cepe 1 praz sare dupa gust 7 l apa Pentru clatite: 50 g faina alba 1 ou...
Ingrediente: 1 pui intreg aprox 1 kg de morcovi 1 pastarnac mare 1 radacina mica de telina sau 2-3 bete de telina 3 Lg de zahar 2-3 frunze de dafin mari 2 cepe...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: pentru galuste : 6 oua, 100 g faina, 100 g gris, 100 g unt la temperatura camerei, 100 g parmezan, sare, piper, ½ varf de cutit de bicarbonat,...