Ingrediente: 500 gr fasole boabe 1 morcov mare 1 ceapa 2-3 rosii bine coapte 1 mana de marar verde 1/2 lingurita cimbru sare piper boabe 1 foaie de dafin 1...
Ingrediente: fasole boabe o ceapa un morcov o felie telina pastrnac radacina de patrunjel zeama de varza o lingura bulion ardei sare piper cimbru o lingura de...
Ingrediente: 200 g sunca de casa 1 lingura de ulei 500 g varza proaspata 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 1 telina ½ gogosar rosu 1 ceapa Putin praz: 1 foaie...
Ingrediente: 700 g pulpa vita sau vitel 3 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 4 cepe 2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii 1 l bors de casasau bors la plic...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: o capatana de varza noua (cam 1,5 kg) taiata in - patratele 5x5cm 2 pulpe de curcan afumat (sau alta afumatura) 1 ceapa rosie 1 pahar mare de...
Ingrediente: omuraisu ceapa calita sos de soia ketchup Sardine la cuptor : rondele de ceapa morcovi cartofi tulpini de telina pestii dafin usturoi ardei uscati...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.