Ingrediente: 400 g guvizi de apa dulce jumatate de morcovel, 2-3 felii de albitura, 2 felii de telina,jumatate ardei gras, 3 fire de ceapa verde, 2 fire de...
Ingrediente: 2 leg loboda o ceapa uscata si 3 fire de ceapa verde un ardei gras 3-4 felii de telina o albitura un morcov 1,5 l bors sau dupa gust sare,piper...
Ingrediente: 1 kg dovleac 1 ceapa medie 2 cartofi medii 2 morcovi medii 1 pastarnac o jumatate de mar mare 150 gr smantana grasa 30 gr vegeta fara sare sare...
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.
Ingrediente: 4 chicons (andive), 2 cepe, partea alba de la un praz mare, 2 cartofi mari, 100 g frisca lichida, marar sau patrunjel, 2-3 catei de usturoi, o...
Ingrediente: 1 morcov o albitura jum telina 8 cartofi o ceapa mare 1 ardei gras sau capia 2-3 linguri tarhon verde o lingura frunze de telina tocate 3 catei de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.