Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon
Felul principal
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Coastele afumate se spala ,se pun in apa cat sa fie acoperite si se fierb la foc mic,avand grija sa se inlature eventuala spuma formata . Zarzavatul se curata,se spala si se taie cubulete, rondele sau feliute in functie de preferinta.
  • Se pun la fiert ceapa, morcovul, albitura , telina, ardeiul , adaugandu-se treptat cate putina apa calda si 1-2 canite cu zeama in care a fiert carnea. Personal nu folosesc mai multa zeama de la carne din cauza grasimii.
  • Cand zarzavaturile sunt aproape fierte se adauga cartofii curatati, spalati ,taiati cubulete si se lasa sa fiarba in continuare.
  • Aproape de final se adauga coastele fierte, usturoiul tocat marunt,piperul macinat, se toarna borsul fiert in prealabil.Lasam totul sa dea in 2-3 clocote,dupa care adaugam verdeata , acoperim oala si oprim focul.

Punctează această reţetă

VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Nu prea e buna faceti alta

abuz