Ciorba de cartofi cu afumatura si tarhon

Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Ciorbă vegetariană, parfumată și gustoasă prin excelență
-
Supa crema de napi, cartofi si bacon
-
Midii cu cartofi prajiti
-
Supa de cartofi si praz
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Coastele afumate se spala ,se pun in apa cat sa fie acoperite si se fierb la foc mic,avand grija sa se inlature eventuala spuma formata . Zarzavatul se curata,se spala si se taie cubulete, rondele sau feliute in functie de preferinta.
- Se pun la fiert ceapa, morcovul, albitura , telina, ardeiul , adaugandu-se treptat cate putina apa calda si 1-2 canite cu zeama in care a fiert carnea. Personal nu folosesc mai multa zeama de la carne din cauza grasimii.
- Cand zarzavaturile sunt aproape fierte se adauga cartofii curatati, spalati ,taiati cubulete si se lasa sa fiarba in continuare.
- Aproape de final se adauga coastele fierte, usturoiul tocat marunt,piperul macinat, se toarna borsul fiert in prealabil.Lasam totul sa dea in 2-3 clocote,dupa care adaugam verdeata , acoperim oala si oprim focul.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: