Ciorba de cartofi cu afumatura

Felul principal
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Carnea se pune la fiert.Cand este pe jumatate fiarta punem cartofii taiati cubulete, o ceapa taiata marunt, 2 linguri de zarzavat pentru ciorbe , o lingurita de pasta de ardeu iute, delikat si sare dupa gust.
  • Separat facem un rantas din o ceapa, o lingura de faina, pe care le prajim putin, dupa care adaugam apa si apoi smantana.
  • Dupa ce da un clocot rantasul il punem pe ciorba.Ciorba o m-ai fierbem cateva minute , iar la final adaugam patrunjel verde taiat marunt..

Punctează această reţetă

lilidanaLilidana

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super ciorba. Da așa o fac și eu de mulți ani și este delicioasa. Am văzut o doamna în comentarii care se mira de rântaș. Da doamna se face cu rântaș, la noi in Ardeal toate ciorbele au rântaș din moși strămoși și nimeni nu are probleme. Porcăriile de produse cu E-uri pe care le mâncăm din păcate toți în ziua de azi te îmbolnăvesc NU o lingura de faina prăjită.

am gătit această rețetă
abuz

mariana

O ciorba foarte buna, exact asa o fac si eu, e retata bunicii mele. Cine are probleme de sanatate sau nu ii place reteta nu are decat sa gateasca altfel, dar asta nu inseamna ca e gresita reteta.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicioasa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Aceeasta reteta a fost uimitor de buna!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă
abuz
constanta_s2014

constanta_s2014

Rantas? La ciorba? Invatati, bai frate, sa gatiti cat de cat sanatos! Dupa ce ca e cu afumatura, care este grea pentru ficat, tu vii si-i mai faci si rantas ca sa-i pui capac iar peste cativa ani va vaitati ca nu stiti de ce v-ati imbolnavit de stomac, de ficat, de bila etc. Si eu fac ciorba cu afumatura dar am grija sa o fac in asa fel incat sa nu ne afecteze in niciun fel sistemul digestiv.

abuz

anonymous

F.BUNA SI USOR DE FACUT

abuz

anonymous

E buna

abuz