Cozonac cu umplutura de nuca si albus
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 oră
- Se amesteca bine dupa ce aluatul a dospit (adica dupa o ora jumate), intins foaia pe planseta unsa cu lei, intins umplutura deasupra si rulat frumos.
- Pus ruloul in tava tapetata cu hartie de copt si lasat la loc ferit de curent inca 30 min ( a stat in cuptorul nepornit) uns frumosul cu ou batut si presarat cu zahar
copt la 170 gr timp de vreo ora pana a iesit batul curat .A trecut testul, se executa si de Craciun!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super gustos
am gătit această rețetă
anonymous
Yummy
anonymous
Superrr
anonymous
A fost foarte bun cozonacul Excelenta reteta
anonymous
Excelent!!!
anonymous
Foarte frumos cozonacul si foarte simplu
anonymous
Delicios!
Yamyy yamm!!!
anonymous
Super
anonymous
F b
Punctează această reţetă