Cozonac cu umplutura de nuca si albus

Aperitiv
Foarte ușor
1 h 30 m

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 oră
  • Se amesteca bine dupa ce aluatul a dospit (adica dupa o ora jumate), intins foaia pe planseta unsa cu lei, intins umplutura deasupra si rulat frumos.
  • Pus ruloul in tava tapetata cu hartie de copt si lasat la loc ferit de curent inca 30 min ( a stat in cuptorul nepornit) uns frumosul cu ou batut si presarat cu zahar
    copt la 170 gr timp de vreo ora pana a iesit batul curat .A trecut testul, se executa si de Craciun!

Punctează această reţetă

adarAdar

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Super gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Yummy

abuz

anonymous

Superrr

abuz

anonymous

A fost foarte bun cozonacul Excelenta reteta

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Foarte frumos cozonacul si foarte simplu

abuz

anonymous

Delicios!
Yamyy yamm!!!

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

F b

abuz