Pieptul de pui se fileteaza se sareaza,se pipereaza si se frige pe gratar,2 minute pe fiecare parte,dupa care se lasa sa se raceasca si se taie apoi cubulete.
Facem o maioneza rapida dintr-un ou,cu mustar si lamaie din belsug si evident ulei si un catel de usturoi zdrobit tocam ceapa,cateii de usturoi.
Prajim painea la prajitor,in cuptor sau in tigaie ,dupa care adaugam putin ulei de masline intr-o tigaie,cam o lingura,alti 2 catei de usturoi maruntiti si perpelim rapid painea in ea,pana absoarbe tot uleiul.
Intr-un castron mare rupeti salata verde cu mana,adaugati castravetii taiati cubulete,ceapa,usturoiul,uleiul de masline,zeama de lamaie si sosul worchester, apoi eventual repartizati salata in castroane mai mici,adaugati deasupra carnea,crutoanele,maioneza,sare si piper,parmezan ras si verdeata.
Intotdeauna lasati musafirii sa-si potriveasca de sare salata daca contine frunze verzi , fiecare dupa preferinta,pentru ca daca eventual ramane salata in bolul mare, se va pastra bine la frigider,fara sa se fleoascaie.
Comentarii:
Am s-o incerc si eu