Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola (reteta video)

Piept de Pui la Gratar cu Sos Gorgonzola (Reteta Video)
Felul principal
4 porții
Ușor
40 min

Gorgonzola este o branza cu mucegai facuta din lapte de vaca. Sosul de gorgonzola se potriveste cu paste sau risotto, legume dar si carne, insa poate fi consumata si simpla, ca desert, alaturi de alte branzeturi sau fructe. Pieptul de pui cu sos gorgonzola este una dintre combinatiile cele mai intalnite in restaurantele europene.


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Rulouri cu piept de pui si mozzarella


Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Scoatem pieptul de pui din marinata si stergem excesul de sos.
    Taiem marunt branza gorgonzola.
  • Pregatim aragazul si o tigaie grill. Cand tigaia este incalzita asezam bucatile de piept de pui si le lasam timp de 4 minute.
  • Intoarcem bucatile de pui si pe cealalta parte si le lasam 3-4 minute, pana cand se rumenesc. Scoatem pieptul de pui de pe gratar.
  • Pregatim sosul cu gorgonzola.
    Pregatim o cratita in care punem untul sa se topeasca. Adaugam branza gorgonzola taiata. Amestecam si lasam la foc mic pana cand branza se topeste.
  • Adaugam smantana. Condimentam cu sare si piper macinat. Amestecam si lasam sa fiarba la foc mic timp de 5 minute, amestecand constant, apoi inchidem aragazul.
  • Asezam bucatile de piept de pui facute la gratar pe farfurie, iar deasupra punem sosul de branza.
  • Servim cu garnitura de piure de cartofi.

    POFTA BUNA!


Întrebări

Parese ca lipsesc componentele marinadei. Asteptam PK

Le gasiti pe site-ul www.reteta-video.ro


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

10/01/2014

Pare f.gustos, merita incercat

(1) (0) abuz
09/01/2014

Incompleta

(1) (0) abuz
Reteta-Video
Răspuns Reteta-Video:

Ce lipseste?

09/01/2014

Buna.

(0) (0) abuz
Reteta-Video
Răspuns Reteta-Video:

Multumesc!

09/01/2014

Excelent!!!!!!

(0) (0) abuz
Reteta-Video
Răspuns Reteta-Video:

Multumesc!




+