Ingrediente: pentru snitele: 8 bucati cotlet porc 2 oua faina pesmet sare, piper pentru sos 400 g ciuperci 200 ml vin 200 ml smantana doua cepe patrunjel verde...
Ingrediente: Pentru snitel: un piept de pui mai mare sare piper 2 oua 4-5 linguri de faina pesmet susan Pentru cartofii la tava: 1 kg de cartofi 2 morcovi usuroi
Ingrediente: 500 g carne de porc slaba 1 cana orez 1 gogosar rosu patrunjel verde piper,sare 1 ceapa mare 2 oua 4 linguri faina,ulei 1 lingura pasta de rosii
Se topesc in gura... Toata lumea stie sa faca snitele de pui si sunt destul de multe variante, pornind de la retetele traditionale austriace sau frantuzesti, la cele asiatice, cu fel de fel de arome. Toate sunt foarte bune, eu apreciez mult condimentele
Zilele trecute am facut orez cu legume chinezesti . Au mai ramas vreo 5 linguri de legume si nu am vrut sa le arunc. Asa ca, am incercat ceva si mi-a iesit. Chiar foarte bune alaturi de o mancare de spanac. Ingrediente: un kg de cartofi fierti i
Snitele le prepar astfel:bucatile de carne le bat cu ciocanul de snitele,deasupra pun o punga ,noua,nu sare peste tot in jur si nu se dustruge fibra ,in timp ce bat carnea o presar cu putina sare,dupa ce au fost batute mai pun putin delikt ,pe fiecare in
Poate ca foarte exact nu stiu cum se face acest fel de snitel. Eu l-am facut asa cum am vazut ca arata cel de la restaurantul Laguna, a carei poza o veti vedea ceva mai jos. Asadar am pregatit snitelele din piept de pasare (am spalat carnea, am port
Am avut o bucata de pulpa de vitel,aprox.500 g,am spalat-o, am taiat-o in felii de 60-80 g, pe care le-am batut cu ciocanul, si le-am marinat in otet balsamic alb, vin alb, ceapa, putin ulei, cam 2 ore, la frigider. Pt sosul de ciuperci : am calit o ceapa
Si iata in sfarsit la casuta mea, de inceput vreau sa va prezin un alt mod de a pregati glutenul sau " carne vegetala ". Ya en mi casa, de inicio les quiero prezentar otro modo de preparar el seita, claro hecho a mi manera y le he dado el nombre de