Ingrediente: Pentru salata: 300 gr piept de pui 1 morcov 1/2 mar 30 gr masline verzi fara samburi 80 gr mazare fiarta 80 gr porumb fiert 15 gr patrunjel Pentru...
Ingrediente: Un piept de pui, 3-4 morcovi mari, 2 radacini de patrunjel mari, 5-6 cartofi, o telina, un borcan mare de castraveti murati, 500 g maioneza, sare,...
Ingrediente: 800 g pulpa superioara dezosata sau piept de pui; 150 g iaurt; sucul de la 1 lamaie; 1/2 lingurita “7 pipere”; 1/2 lingurita cardamom; 1/2...
Un proverb chinezesc spune ca “Primavara este prima data recunoscuta de plante si apoi de oameni. ” Iubesc primavara, anotimpul renasterii, totul se trezeste la viata dupa o lunga hibernare, soarele are o lumina aparte, caldura lui face natura sa invie!
Ingrediente: 1 buc piept de pui 50 ml sos de soia 4 rosii mari 4 castraveti 6 ridichii 2 buc ceapa verde 30 gr. unt 2 linguri ulei de masline 1/2 kg cartofi...
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat prajit(in tigaie non stick sau pe grill) 2 cozi de ceapa verde taiate marunt 2 linguri de telina razalita(optional) 1...
Ingrediente: un piept de pui jumatate de salata verde Marinata : 3 catei de usturoi, 1/2 ardei iute , 3-4 linguri de ulei, sare si piper in functie de...
Ingrediente: 1 salata verde 1 castravete taiat cubulete 1 ceapa tocata marunt 4 catei de usturoi 1 piept de pui mai mic o ceasca de crutoane prajite in ulei si...
Ingrediente: 350 g ciuperci 3 cartofi 3 morcovi 2 radacini patrunjel 100 g cascaval 1/2 piept de pui 1 legatura de patrunjel 1 legatura de marar 3 fire ceapa...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 500 g paste fussili 300 g iaurt 100 g maioneza 200 g porumb 200 g mazare 200 g piept pui 1 ceapa mare tocata 150 g castraveti murati taiati...