Se taie pieptul de pui cubulete, se pune intr-un bol si se toarna peste sos-ul de soia, se acopera si se pune la rece. Se taie bucatele rosiile, castravetii, ridichiile si ceapa verde. Dupa aproximativ 3 ore se pune unt-ul la topit si se prajesc cubuletele de piept. Intre timp se curata cartofii, se taie felii si se tin in apa rece.Dupa ce s-au rumenit bucatile de pui, se scot si se pun la prajit cartofii. Se amesteca bucatile de pui cu amestec-ul de legume, se presara cu putina sare si piper apoi se toarna 2 linguri de ulei de masline. Se amesteca si se aseaza in farfurie alaturi de o portie (nu foarte mare) de cartofi prajiti. Se rade branza peste, se presara verdeata tocata si se asteapta reactia celor ce au mancat-o :)
Pluralul de la ridiche, este ridichi, nu ridichii.Probabil că sunteți din frumoasa Moldovă. Rețeta este foarte gustoasă.A prezentat o rețetă asemănătoare, adusă din orient, Dan Chișu.
Comentarii (12):
Stefane, Stefane, porti nume de moldovean dar te dai bucureștean. Lasa Moldova pt cei ce o cunosc tu tinete de ce ai si ce poti.
Îmi pare fff.rău ,la ”Salata de fasole boabe...acela este ”Bob” nu fasole...nu lăsați toți neaveniții să posteze pe site !
Pluralul de la ridiche, este ridichi, nu ridichii.Probabil că sunteți din frumoasa Moldovă.
Rețeta este foarte gustoasă.A prezentat o rețetă asemănătoare, adusă din orient, Dan Chișu.
Foarte duna mmmmmmm
Tot bine...fara cartofi
Excelenta
Excelent!
Excelenta!!!
O bunatate...bravo.Am sa incerc si eu!!!
Nu e cam sarat 3 ore in sos de soia? care stim ca e sarat bine. j.v.