De la inceputul civilizatiei, ceapa a avut un rol important in alimentatie. Desi s-a crezut mult timp ca este o leguma banala, imediat ce i s-a descoperit gustul picant, ceapa a devenit un ingredient preferat in multe retete.
Ingrediente: radicchio, 1 fenicul, 1 legatura de spanac, 3-4 fire de ceapa verde, 1 manunchi mic de marar, 2-3 linguri ulei de masline, 2 linguri de otet alb,...
Ingrediente: 1 salata romana(mai bine zis doar mijlocul ei,cu frunzele mai galbene si crocante), 1 radicchio, 1 legatura de ceapa verde, 1 manunchi mic de...
Ingrediente: o salata Rosii cherry 2-3 cartofi fiert si taiat cuburi o conserva de ton in ulei Un borcan de baby orn branza de vaci sare si piper suc de o...
Preparata cu branza si stafide, cu fructe de padure, cu mere si scorţisoara, sau cu carne, placinta are in spate o istorie de mii de ani. Placinta cu branza sau cu orice umplutura este un preparat culinar facut din foi de aluat in care se pune o umplutura, se...
Ingrediente: 350 g ciuperci 3 cartofi 3 morcovi 2 radacini patrunjel 100 g cascaval 1/2 piept de pui 1 legatura de patrunjel 1 legatura de marar 3 fire ceapa...
Ingrediente: 500 g. cartofi 3 morcovi 1 praz (sau o ceapa) 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de otet zeama de la o lamaie sare si condimente dupa gust...
Ingrediente: 500 g paste fussili 300 g iaurt 100 g maioneza 200 g porumb 200 g mazare 200 g piept pui 1 ceapa mare tocata 150 g castraveti murati taiati...