Salata de vinete cu ceapa - de post

Salata de vinete cu ceapa - de post
Felul principal
4 porții
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Salata panzanella - salata italiana


Preparare

Preparare30 min
Gătire25 min
  • Punem vinetele la dezghetat intr-o sita ca sa se scurga foarte bine apa.
  • Dupa ce s-au dezghetat le tocam putin, dar nu foarte mult si le punem intr-un vas cu sare si le mixam frumos, adaugam ulei, mixam, iar la sfarsit punem putina sare de lamaie si ceapa tocata marunt.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Rodica, 03/08/2017

Nu puteti Dvs. sa trimiteti retete in concordanta cu sezonul ? Ce cauta aici vinetele dintr-o punga din congelator ?

(0) (0) abuz
constanta_s2014
constanta_s2014, 03/08/2017

Vinetele nu se fac cu mixerul cat de lene ti-ar fi, pentru ca se fac o pasta de nu stii ce mananci, vinetele se toaca cu cutitul de inox sau cu tocator de lemn, si nu se pune nici sare de lamaie si nici mustar cum spunea cineva aici (n-am auzit in viata mea de mustar in vinete) pentru ca le schimba gustul; in cel mai rau caz, doar daca sunt iuti sau cam negre, se poate pune putin lapte dulce.

(0) (0) abuz
03/08/2017

Unii pun si maioneza, caz in care salata nu mai e de post. Si asta trebuia sa o stiti, inainte de a va repezi cu critici aiurea.

(0) (0) abuz
iudita, 12/07/2011

Vinetele nu se mixeaza ca devin prea pastoase si gretoase iar in loc de sare de lamaie,care nu e sanatoasa ,se foloseste mustar

(0) (0) abuz
11/07/2011

"le tocam putin, dar nu foarte mult" adica "ce-i prea mult nu-i prea putin"!
Exista si din care nu e de post? O faci poate cu untura, in loc de ulei!

(0) (0) abuz



+