Ingrediente: 2-3 maini de verdeturi amestecate 1 para fara cotor, feliata subtire 2-3 linguri seminte de rodie 1/2 cana nuci coapte* Pentru dressing: 1 shalot...
Ingrediente: 450 g mix de ciuperci 1 lingura ulei de nuci 200 g ceapa, tocata 500 g cartofi dulci, decojiti si taiati cuburi 2 linguri sos de soia 700 ml...
Ingrediente: Maioneza 1 pahar apa 1 Lg zeama de lamaie 1/2 pahar nuci macadamia sau orice alta nuca 1/4 pahar samburi fl. soarelui cruzi 2 catei usturoi 2 Lg...
mal
Din categoria "ce-si face omu' cu mana lui, SALATA se numeste", astazi preparam si servim impreuna o salata de cruditati.
Este satioasa (da, da, satioasa :) ) , usor de facut si atat de buna incat mai vrei o portie :))
Avem nevoie doar de
Nuca tigru numita si Aya (hausa), ofio (yoruba) sau chufas (in spaniola) este o nuca falsa si reprezinta tuberculii plantei chufa, o planta aparuta in Egiptul antic, ce se regaseste cu precadere astazi in Spania.
N-am mai postat o reteta de cateva luni bune, stiu! Dar acum am lasat-o mai moale cu torturile (meaning - nu mai fac deloc pana prin aprilie) si am timp sa gatesc mai mult si implicit sa fac si poze. Mai e o luna pana apare bebe si am zis sa profit un pic
inspirata de chef chilly ,o prezenta proaspata si picanta in blogosfera culinara romaneasca , am purces in prepararea acestei salate de toamna,inarmata cu :frunze de spanac ,pere feliate,miez de nuca,ardei capia taiati bastonase,morcovi taiati si ei