Ingrediente: un piept de pui taiat ca pentru snitele 100 g. fulgi de porumb 2 oua 1 lingura boia ardei dulce sare piper 2 linguri faina 50 ~70 g cascaval 1...
Ingrediente: 1 kg de piept de pui,3 oua,200 grame de pesmet alb,2oo ml ulei,faina,sare,piper,mustar,castraveti murat si gogosari,parizer traditional si cascaval.
Ingrediente: 800 gr piept de pui dezosat frunze de spanac crud (sau 200 gr spanac congelat 150 branza telemea 100 gr cascaval sau mozzarella sare si piper dupa...
Fie ca vorbim despre o salata sau de ce nu, despre o friptura delicioasa, pieptul de pui poate fi ingredientul simplu, dar care poate innobila preparatul culinar.
Ingrediente: 2 piepturi de pui 2 linguri maioneza sare piper 4 bucati de cascaval 1 ardei rosu 4 bucati de sunca afumata 2 ligurite mustar 1 ou 1 lingurita...
Ingrediente: 1 piept de pui 2 oua 3 catei de usturoi 1 ceapa patrunjel sare si piper rozmarin Pentru umplutura: 100 g cascaval 50 g telemea boabe de piper...
Ingrediente: 500 g piept de pui macinat 1 ou o ceapa 100 g smantana 150 g cascaval branza topita cu sunca 1 ardei rosu mic 3 felii de sunca de praga optional...
Sfecla rosie este o leguma versatila si poate fi preparata intr-o varietate de moduri. O puteti consuma cruda, coapta, la abur si murata. Poate fi elementul principal al unor supe, borsuri sau salate si poate fi servita alaturi de branza in cadrul unor aperitive.
Ingrediente: 8 bucati piept de pui( merge si vita, porc) 8 felii de sunca presata 8 felii de cascaval 2 oua 3 linguri de pesmet 6 linguri de faina3 lg susan...