Ingrediente: 1 ceapa 150 gr carne de vita 1 tulpina de telina 80 gr linte 600 gr rosii decojite 400 gr naut 40 gr taitei 1 cub de supa 1 buchetel de patrunjel 1...
Ingrediente: 1 cana linte rosie 1 ceapa tocata fin 1 morcov ras 1 lingurita chimion 1 felie slanina de casa 150 -200 ml suc de rosii 1,2 l de apa/supa de...
Ingrediente: 1 ceapa mare 2 morcovi 1/4 ceasca de ulei de masline 2 cani de linte rosie 2 linguri de pasta de rosii 1 lingurita de boabe de coriandru 1...
Ingrediente: 300 g linte rosie o ceapa rosie un catel de usturoi 2 rosii sau 2 linguri de pasta de rosii sare, piper 3 linguri de smantana o lingura de faina...
Stiati ca supa are o traditie de peste 5000 de ani si se prepara la inceputuri ca o fiertura din mazare, linte si fasole, toate combinate pentru a asigura o masa rapida si satioasa. De atunci, supa a evoluat, ca un fel de mancare favorit, care se prepara simplu si...
Ingrediente: 600 ml supa de pui sau legume 2 linguri ulei de masline 3 cepe nu prea mari 2~3 cate de usturoi cateva crengute de busuioc proaspat 115 g. linte...
Ingrediente: 500 g de linte roșie 2 linguri de pastă de roșii 1⁄2 lămâie 1 lingură de orez 1 lingură de unt 1 linguriță de chimion 2 linguri de ulei de măsline...
Ingrediente: 300 g linte rosie, speciala pentru supe (decojita) - 1 ceapa mare - 2-3 linguri de ulei de masline - 1/2 lingurita de chimen turcesc - Delikat,...
Ingrediente: 1 L lapte 2 cartofi dulci (mijlocii), curatati si taiati cubulete 1 ceapa rosie, curatata si taiata in sferturi 2 fire de rozmarin, plus 1...
Daca italienii iubesc rucola, ei bine, noi, romanii ar trebui sa avem aceeasi apreciere pentru papadie, sau mai bine zis pentru frunzele de papadie. La noi se comercializeaza doar frunzele proaspete de rucola in majoritatea supermarketurilor, frunze care provin din...
Ingrediente: sucul de la 4 rosii proaspate 2 linguri de patrunjel tocat 2 linguri de coriandru proaspat tocat 2 linguri de frunze de telina tocate 1 / 2 ceasca...
mal
Astazi va arat cum se prepara cea mai simpla supa- crema de linte.
Multi ocolesc lintea de teama procesului de gatire:) crezand ca dureaza prea mult.
Unii , detesta gustul....altii forma finala a preparatului.
Putini stiu insa ca lintea,