Lintea se spala bine, ceapa se decojeste si se taie marunt, usturoiul se piseaza intr-o oala se pune uleiul la incins si se caleste ceapa,peste se pune lintea rosie,se pune apa cat sa acopere, sare si se lasa sa fiarba pana devine moale.
Cand lintea s-a inmuiat se ia blenderul de mana si se mixeaza pana devine supa pastoasa se mai pune apa nu mult sa aibe o consistenta de crema se adauga inca sare dupa gust, piper, usturoiul pisat intr-o farfurie amestecam smantana cu faina si putin din zeama de la supa si adaugam continutul la supa, lasam sa fiarba .
Intre timp punem intr- o alta oala la fiert niste apa cand fierbe pune rosiile crestate in apa clocotita lasam in jur de un minut dupa care le scufundam intr-un vas cu apa rece, decojim rosiile si cu ajutorul blenderului de mana le mixam sa obtinem zeama, pasta de rosii adaugam si rosiile la supa si lasam sa fiarba, cand supa e gata adaugam o lingurita de tarhon uscat si stingem focul.
Galustele le putem pregati pana fierbe lintea, e chiar indicat ca trebuie sa stea in frigider inainte de servire.Intr-o oala mai mica punem apa la fiert branza se amesteca cu oul, faina, sare si patrunjelul verde tocat marunt cand apa fierbe punem galustele la fiert in apa si se fierb pana se ridica la suprafata intr-o sita scoatem galustele si le lasam sa se raceasca este posibil ca galustele sa se lase nu va speriati lasati-le in pace sa se raceasca intr-o tigaie prajim fara nici un pic de ulei semintele de susan cand galustele s-au racit se iau intre palme si se remodeleaza galustele sub forma rotunda si se tavalesc in susan se pun toate pe o farfurie si se pune la frigider 15 - 20 min.
Ai amestecat aiurea glucidele (lintea, soia) cu lipidele (smantana), plus ca unele din alimente nu sunt permise in faza I. Reteta nu are nimic de-a face cu dieta Montignac.
Comentarii:
Ai amestecat aiurea glucidele (lintea, soia) cu lipidele (smantana), plus ca unele din alimente nu sunt permise in faza I. Reteta nu are nimic de-a face cu dieta Montignac.
Trebuie sa o incerc pentru ca suna delicios!