Supa-crema de naut si linte
Ingrediente
4
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Se incalzeste zeama de supa de legume pana cand a dat intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se adauga rozmarinul, se acopera si se lasa la infuzat 15 minute.
- Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa impreuna cu zaharul brun pana cand incepe sa se inmoaie si sa se caramelizeze.
- Se toarna 75 ml vermout si se lasa sa fierba pana cand s-a evaporat o mare parte din acesta.Se adauga supa de legume cu rozmarin, laptele,nautul si lintea si se lasa sa fiarba 15 minute.
- Se ia cratita de pe foc si se scoate rozmarinul.Se paseaza intreg continutul pana cand se obtine o pasta omogena si subtire.Se asezoneaza dupa gust apoi se toarna in boluri si se serveste.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!