Supa-crema de naut si linte

Altele
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare40 min
Gătire20 min
  • Se incalzeste zeama de supa de legume pana cand a dat intr-un clocot apoi se ia de pe foc, se adauga rozmarinul, se acopera si se lasa la infuzat 15 minute.
  • Se incinge uleiul intr-o cratita si se caleste ceapa impreuna cu zaharul brun pana cand incepe sa se inmoaie si sa se caramelizeze.
  • Se toarna 75 ml vermout si se lasa sa fierba pana cand s-a evaporat o mare parte din acesta.Se adauga supa de legume cu rozmarin, laptele,nautul si lintea si se lasa sa fiarba 15 minute.
  • Se ia cratita de pe foc si se scoate rozmarinul.Se paseaza intreg continutul pana cand se obtine o pasta omogena si subtire.Se asezoneaza dupa gust apoi se toarna in boluri si se serveste.

Punctează această reţetă

LLaylalala

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: