Ingrediente: pentru snitele: 8 bucati cotlet porc 2 oua faina pesmet sare, piper pentru sos 400 g ciuperci 200 ml vin 200 ml smantana doua cepe patrunjel verde...
Ingrediente: 750 g ficat de pui 1 lingura unt 1 lingura faina 1 lingura ceapa tocata 1 lingura patrunjel tocat fin 1 ceasca de supa de carne 1/2 ceasca de vin...
Ingrediente: 500 g snitele de porc 150 g ciuperci champignon 1 ceapa 1 lingura faina 1 lingura unt 100 ml vin rosu 100 ml ulei 1 ou 2 linguri faina 2 linguri...
Ingrediente: 800 g pulpa porc sare piper rozmarin salvie boabe de mustar 100 ml ulei zeama de la jumatate de lamaie pentru garnitura 400 g orez o ceasca de vin...
Ingrediente: Pentru friptura: 800 g carne de porc (pulpa sau ceafa) sare, piper, mix condimente pentru preparate la - gratar Pentru paste: 300 g spaghete...
Azi v? propun un preparat numai bun de pus pe masa de prânz duminica sau chiar la o cin? servit? mai devreme. Este o alternativ? apetisant? la ve?nicii cartofi , oricum ar fi ei prepara?i. Am folosit: - 400 g fasole verde - 400 g carne de porc
Iat? un preparat ardelenesc care cu siguran?? v? va încânta sim?urile gustative. Prima dat? am gustat friptur? de porc cu sos dulce - era de vi?ine, în casa, pe atunci, a viitoarei mele mame-soacre. La început am fost reticent? la astfel de mânc?ruri, e
mal
Dupa cum v-am spus, zilele trecute am cules o cantitate "uriasa" de leurda din padurea de la Bradatel - Retezat.
Imi place foarte mult :), de aceea mi-am propus s-o gatesc in feluri cat mai diferite.( in salate, supe, mancaruri gatite, omle
ACEST FEL DE MANCARE MI S-A PARUT FOARTE GUSTOS..... INGREDIENTE PENTR RULADA O BUCATA COTLET DE PORC PROSCIUTTO CRUDO ARDEI GRAS ROSU 2 FIRE CEAPA VERDE O CEAPA ROSIE CATIVA CATEI DE USTUROI PUTIN UNT SARE SI PIPER PREPARARE: COTLETUL DE PORC
mal
Duminica am pregatit pentru pranz acest fel de mancare :" porc cu unt aromatizat , garnitura de orez cu sofran si sos de coacaze rosii cu piper roz si sare de mare".
Desi are denumirea cam lunga , este genul care se gateste repede, in maxim ju
Zilele astea-s asa de aglomerate, incat imi pun sub semnul intrebarii teoriile aberationist-idealiste ca oricand poti gasi timp sa gatesti ceva bun si sanatos. E complicat, da' nu imposibil. Prin urmare, am luat o bucata de pulpa de porc, mai mica si
Am pornit de la o reteta care a castigat locul al II lea la Festivalul de gatit in aer liber de la Tg Mures, din vara asta, si anume un muschiulet de porc copt in folie de Al, "dezbracat" apoi de folie pentru rumenire, si scaldat intr-un sos de smantana c